Född i Stockholm 1954. Utbildad vid Beckmans Reklamskola. Bor i Alpbach, Österrike. Jag målar i akryl eller olja. Helst gör jag riktigt stora målningar.  De senaste 20 åren har jag även producerat ett 50 tal originallitografier som jag tryckt hos Lasse Lindströms Original Lito i Mariefred.

Jag målar ofta väldigt detaljerat så när jag gör mina litografier är det ett tidskrävande förarbete med alla filmer som först måste göras för var färg som ska tryckas. Samtidigt är det fantastiskt spännande när själva tryckningen startar, men det är först när sista färgen, svart i mitt fall, som man ser resultatet. Jobbigt, svettigt och spännande på samma gång.

Jag känner mig mycket preveligerad som får jobba som konstnär men det är inte som många tror att jag jobbar när inspirationen ”faller på”. Nej, att vara konstnär – som jag ser det är 98 % transpiration och 2 % inspiration!! Men jag gillar det!

Min första konstutställning hade jag 1987 på Galleri Konstgåren i Tranås. Under åren har det väl blivit närmare ett hundratal i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Schweitz och U.S.A. Nedan hittar du ett urval från de senaste åren.